Ordføreren blir med på festen

(Foto: Oslo kommune/Sturlason)

Oslo kommune med ordføreren i spissen har vært en viktig støttespiller for Kids in Jazz. Marianne Borgen har medvirket på festivalen hvert år siden 2016. Hun har åpnet festivalen, hun har delt ut KiJ-prisen, og hun har holdt taler med varme hilsener til de unge talentene som hvert år kommer til Oslo fra alle verdenshjørner. I 2018 inviterte hun sågar alle deltakerne til staselig mottakelse i Rådhuset, med servering og flotte taler, representanter fra en rekke ambassader, og mingling med kidsa.

Dette varme engasjementet har hatt stor betydning for arbeidet med å gjøre Oslo til et internasjonalt sentrum for utvikling av neste generasjon jazzinteresserte. At byens fremste representant rører både store og små dypt inn i hjerterota, har stor betydning for hvordan festivalen vår blir oppfattet rundt om i verden, og har gjort at de unge talentene og menneskene rundt dem reiser hjem med enda mer løftet hode. Det er derfor med ekstatisk glede vi bekrefter at ordføreren blir med på festkonserten på Nasjonal Jazzscene lørdag 14. august, og hilser artister og publikum også dette året.

Marianne Borgen hilser deltakere fra Siena Jazz i Oslo rådhus i august 2018, sammen med den italienske ambassadøren Alberto Colella.


NASJONAL JAZZSCENE
LØRDAG 14. AUGUST KL. 18:00
BILLETTLENKE