Kammerjazz i P1

16. august flyttet vi klubbkonsertene til intime P1 på Sentralen, og her var det duket for enda mindre besetninger og enda smalere konsepter. Elinor Brørby Placucci, Bjalla Beintudóttir Dalsgarð, Johanne Kurverud Storløkken og Klára Anna Josefsdóttir Abrahamsen, åpnet med On green dolphin street og You'd be so nice to come home to, med svært gode solistprestasjoner fra samtlige.

Så fikk vi høre en hel avdeling med brødrene Gustavo og Marcello Mullor fra Ängelholm i Sverige, sammen med Eira Slettevold Ellingsen på trommer. Elinor Brørby Placucci og Bjalla Beintudóttir Dalsgarð, deltok på enkelte låter, og Dat dereSatin doll  og Nat Adderley's Worksong kom som perler på en snor, med svært imponerende innsats av gjestene fra Sverige.

Så fulgte en av seminargruppene i aldersgruppen 8-12 år, under ledelse av den japanske pianisten Ayumi Tanaka, som startet sin avdeling med Thelonius Monk's Blue Monk. På Paul Desmond's Take five ble Bjalla Beintudóttir Dalsgarð fra Færøyene invitert med som solist, før gruppen avsluttet med Thelonius Monk's Straight, no chaser.

Så avsluttet Elinor Brørby Placucci, Bjalla Beintudóttir Dalsgarð, Johanne Kurverud Storløkken og Klára Anna Josefsdóttir Abrahamsen med flotte versjoner av Tadd Dameron's Hot house og Freddrie Green's Corner pocket. Så var det snart klart for neste konsert 🙂

Flere bilder nedenfor (foto, Karstein Grønnesby)