Elena Spinetti til Kids in Jazz

Alt ligger til rette for at den 11 år gamle pianisten Elena Spinetti fra Siena kan komme til årets festival. Elena er også en del av barnejazzsatsingen til Siena, Jazz som etter manges mening er den viktigste institusjonen for jazzutdanning i Italia. Elena befinner seg nå i nydelige Molise sør i landet, der familien hennes kommer fra.

Molise er en av de best bevarte hemmelighetene i Italia, kjent for sine herlige olivener, sin stilrene arkitektur, sine vakre landskaper og jordnære mennesker. Her er det lett å holde avstand kan du tro!

Vi møtte Elena da vi spilte vår første konsert i Siena i mai 2018. I mars 2019 imponerte hun en fullsatt sal med den italienske Ambassadøren Alberto Colella i spissen, da vi presenterte henne i forbindelse med konsertserien Jazzbarna inntar Sentralen i Oslo. Hun var også solist med oss da vi spilte på det imponernede Teatro dei Rinnovati i Siena i forbindelse med International Jazz Day i mai 2019.

Så sant vi klarer å få Elena testet og klar til årets Kids in Jazz, blir hun å høre med en rekke grupper i alle aldersklasser.