Supergruppe med gjester

På den siste av klubbkonsertene møter vi et band som endelig kom seg på turné igjen denne  våren, etter to år med restriksjoner. Med litt ulike sammensetninger har gruppen besøkt Færøyene, Italia og Island, med svært gode tilbakemeldinger fra publikum.

Til denne spesialutgaven av klubbkonsertene inviterer gruppen med seg gjester som de har møtt på disse turnéene, og kommer til å møte på de prosjektene som følger utover høsten.

Gruppen består av Elinor Brørby Placucci altsax, Bjalla Bjalla Beintudóttir Dalsgarð gitar, Alva Salomon Grønning på bass, og Mina Toda Bernhardsen på trommer.

De får besøk av gjester fra Peru, Japan, Danmark, Island og flere steder i Italia, inkludert trompet-fenomenet Leonardo Giordano fra Fiuggi, pianisten Amalie Bendixen fra Danmark, og gitaristen Karin Hatakeyama fra Chiba i Japan.

Som om ikke dette var nok, presenterer vi også den flotte seminargruppen Henriette Eilertsen har ledet den siste uka, som spiller et poetisk repertoar med låter som spenner fra Bill Evans til Moskus.

Billettlenke