Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Hjem
Program
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Natalia Ernandes Garcia til Kids in JazzDet er bekreftet at den spansk/italienske pianisten Natalia Ernandes Garcia kommer til Kids in Jazz. Natalia er en av flere svært unge talenter hos vår samarbeidspartner Siena Jazz. Vi ble for alvor kjent med Natalia da vi i november 2018 satte sammen den yngste gruppen vi har presentert på Kafé Hærverk, med barn fra Norge, Island og Italia. Senere har hun deltatt på flere av prosjektene vi har hatt i Siena, bl.a. den store konserten på Teatro dei Rinnovati i april i år. Natalia gjorde store framskritt da vi jobbet sammen i juni, og vi er svært spent på hva vi kan vente oss denne gangen.

 

 

Kids in Jazz