Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Hjem
Program
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Fløytist fra London til Kids in JazzDet er bekreftet at den engelske jazzfløytisten Keira Chakraborty kommer til årets festival. Keira har vært jazzinteressert siden hun var bitteliten, og drømmer om en karriere som musiker. Hun har bakgrunn fra den anerkjente organisasjonen Tomorrows warriors, som har vært en viktig samfunnsaktør i England helt siden 1991. Vi har tidligere hatt besøk av den dyktige pianisten India Pascal, men dette er første gang vi har gjester fra England i forbindelse med Kids in Jazz. Keira har spilt med en rekke grupper i London, og vakt oppmerksomhet ved en rekke konserter i England, så vi gleder oss veldig til å presentere henne i Oslo!

 

 

Kids in Jazz