Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Hjem
Program
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Haruna, Mizuna og Anna Koyamada til Kids in JazzDet er bekreftet at Haruna, Mizuna og Anna Koyamada fra det fantastiske bandet Little Cherries i Kagoshima helt sør i Japan, kommer til Kids in Jazz 2019. Dette er første gang vi har besøk fra denne sørlige delen av Japan, på tross av at vi har vært i kontakt med dette miljøet i flere år.Etter at vi besøkte Kagoshima i forbindelse med vår siste turné i Japan, ble det rett og slett umulig å ikke invitere noen av disse fantastisk sjarmerenede musikantene til Norge. Dette er noe vi har drømt om helt siden 2013, og vi kunne ikke funnet en bedre løsning enn disse tre supersøstrene.

 

 

Kids in Jazz