Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Hjem
Program
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Flere dansker på plassDet er bekreftet at også pianisten Amalie Bendiksen og trommeslageren Asta Møller Buhl kommer til Kids in Jazz, sammen med Chun Aalund Møll. Dermed blir det gjenforening av den dansk-norske sekstetten som gjorde stor suksess med flere konserter på Fanø i juni. I tillegg kommer pianisten Sofie Zhang Larsen, som også er en del av det flotte miljøet rundt Esbjerg Kulturskole, og Urbanskolen Rørkjær, som var den første til å etablere talenklasser innen musikk og kunst i grunnskolen i Danmark, i 2016.Alle disse har vi i ulike sammenhenger blitt kjent med gjennom den fantastiske Jazzcamp Ribe, som arrangeres hvert år i februar, av Jazzin'Ribe. Etter hvert har det blitt et svært omfattende samarbeid, med flere gjensidige prosjekter, og gjentatte besøk på idylliske Syd-Jylland.

 

 

Kids in Jazz