Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Hjem
Program
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Elisabetta Tiezzi til Kids in JazzDet er bekreftet at den italienske bassisten Elisabetta Tiezzi kommer til årets festival. Elisabetta er en av de nyeste profilene hos vår samarbeidspartner Siena Jazz, som mange mener er det fremste universitetet for jazz i Italia. Vi møtte Elisabetta første gang da vi turnerte i Puglia og Toscana med en internasjonalt blandet gruppe i slutten av mars, og ble for alvor oppmerksom på hennes potensiale da vi hadde workshop og konsert i Siena i forbindelse med International Jazz Day 30. april. Vi ser svært fram til å kunne føre Elisabetta sammen med en del av de yngste talentene som kommer til årets festival.

 

 

Kids in Jazz