Improbasen

Kids in Jazz
Barnas Jazzhus


Hjem
Program
"These are my friends in Norway!

I played the saxophone with them in Norway and I made friends with them thru Jazz. We went to Japanese Sushi restaurant, Opera house and so on. I had a lot of fun.

They are having concerts now and I saw picture of them.(Tora took) so I wanna meet them and I miss their music. I take great pride in playing with them indeed. Thank you for your compliment. I can't wait to meet them!"

-Momoka Kaneko, Yokohama


Bjalla Beintudóttir Dalsgarð til Kids in JazzDet er bekreftet at den 10 år gamle gitaristen Bjalla Beintudóttir Dalsgarð fra Tórshavn kommer til Kids in Jazz. Vi møtte Bjalla da vi hadde vår første workshop på Færøyene i slutten av juni. Her var det potensiale, og en avtale kom fort i stand. Vi arbeider nå med å utvikle et program der slike som Bjalla kan få utvikle talentet sitt gjennom seminarer og konserter sammen med andre barn i de nordiske landene. Workshopen i Tórshavn ble gjennomført i samarbeid med Norðurlandahúsið, som vil være en svært viktig samarbeidspartner for oss i arbeidet med å bygge opp et miljø her. Vi vil også involvere Bjalla og andre unge talenter vi møtte i Tórshavn, når vi drar på skolekonsertturné på Færøyene kommende semester, som en del av turnéprogrammet Listaleypurin.

 

 

Kids in Jazz